Sistem De Contorizare Pentru Caldura Si Apa De La TiemmeV-am tot povestit pe blog despre produsele de la Tiemme. Apreciez acest brand pentru calitatea, durabilitatea, accesibilitatea și susținerea pentru mediu a produselor lor. Astăzi aș dori să vă prezint niște idei de contorizare.

Mi-am atras atenția prin varietatea, acuratețea și facilitățile pe care le oferă. Sper să fie o soluție și pentru voi, așa cum este pentru foarte mulți oameni din întreaga lume.

Tiemme schimbă conceptul de contorizare individuală și colectivă

Cu siguranță că îți dorești să îți ții consumul din locuință sub control. Ce să mai vorbim despre clădirile de birouri ori de locuit. Tiemme îți oferă soluții de contorizare atât directă, cât și indirectă. Ai la dispoziție opțiuni de auto-citire sau de citire de la distanță.

Unul dintre avantaje este dat de posibilitatea de personalizare a modulului de contorizare. Si sa nu uitam ca aceste contoare Tiemme sunt certificate conform Directivei 2014/32/UE (MID MI-004)

Ce înseamnă un sistem de contorizare Tiemme?

Știu că mulți oameni se gândesc la preț înainte de a cumpără un produs. Își freacă mâinile de bucurie că plătesc puțin la început, dar nu gândesc pe termen lung. Tiemme înseamnă durabilitate și produse de calitate. Toate, la prețuri accesibile.

Sistemele de contorizare ale acestui brand îți oferă:

  • Siguranță în exploatare – sunt confecționate din materiale premium;
  • Posibilitatea de economisire – aceste produse au un nivel ridicat de fiabilitate, ceea ce oferă avantajul recuperării investiției și de a economisi bani (durată ridicată de viață);
  • Plus valoare – orice locuință dotată cu astfel de sisteme crește ca valoare;
  • Sisteme prietenoase cu natura – dacă ești un susținător al mediului înconjurător, atunci o să fii mai mult decât mulțumit de aceste produse;
  • Produse certificate și conforme;
  • Varietate – dispui de produse pentru încălzire, pentru circuite sanitare, pentru măsurare a consumului de apă și căldură sau pentru colectarea de informații despre consum (individuale sau colective).

Vezi detalii despre produse

Iar acestea sunt doar câteva dintre beneficiile oferite de produsele acestei mărci. O să te convingi cât de multe sunt atunci când o să cumperi unul!

sisteme tiemme pentru contorizare blogdeinstalatii.ro

Control absolut prin sistemele de contorizare Tiemme

Tiemme îți oferă control deplin asupra consumului. Dar și confort! Chiar și atunci când citirea se face direct de către tine. Pentru că totul este simplu, așa cum este sistemul de contorizare BASIC/BASIC HT. Fixarea se face rapid, cu montaj direct în perete și doi robineți de închidere (dubă securizare).

Printre produsele din această gamă se regăsesc robineți cu 2 și 3 căi, console pentru încălzire sau contoare mulți-jet. Nu trebuie să te mai îngrijești de nimic!

Consumul dintr-o locuință individuală sau colectivă nu înseamnă doar apă rece și caldă. Ci și căldură. Dacă îți dorești control absolut al modului în care îți încălzești locuința, gama de repartitoare și accesorii de la Tiemme este ideală. Poți opta pentru un kit complet (termostat și doi robineți – de retur și de colț) ori poți alege un repartitor cu citire de la distanță.

Tiemme îți oferă garanția “Made în Italy” și o experiență de aproape 40 de ani. Fiabilitatea, acuratețea și durabilitatea acestor produse înseamnă un buzunar mai plin pentru tine. Dar mai presus de această, siguranță și control asupra consumului din locuința ta!

tiemme systems

Despre Tiemme

Tiemme Raccorderie este lider international in productia si comercializarea produselor sanitare si hidrotermice. Oferta Tiemme cuprinde sisteme profesionale de incalzire in pardoseala impreuna cu produse conexe: robineti, fitinguri, tevi.

Vezi produsele comercializate de Tiemme la http://www.tiemme.com/rom

 

Citeste si:

Cobrafix Tiemme – fixează-ți robineții și bateriile sanitare pentru totdeauna!

Cum Protejezi Centrala Cu Filtrul Magnetic TM-Mag de la Tiemme

Cum Montezi Incalzire In Pardoseala De La TiemmeClick Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: