Cobrafix Tiemme – fixează-ți robineții și bateriile sanitare pentru totdeauna!Dacă îți plac lucrurile bine fixate și care rezistă în timp, cu siguranță că o să îți placă sistemul de prindere patentat Cobrafix de la Tiemme.

Mai înainte de toate, Tiemme înseamnă produse de calitate superioară și o experiență vastă, bazată pe o istorie de aproape 70 de ani.

Parte a grupului Gnutti Cirillo (din 1994), Tiemme a avansat de la stadiul de producător până la cel de concept de dezvoltare și creare de produse unice, patentate și destinate îmbunătățirii confortului locuinței fiecăruia dintre noi.

Prezentă în peste 80 de state ale lumii, compania Tiemme este un garant al calității, așa că, dacă îți dorești să ai parte de produse de top, care să aducă plus valoare locuinței tale, te poți baza pe acest brand.

Cobrafix Tiemme blogdeinstalatii.roCe aduce nou sistemul de racorduri de prindere Cobrafix?

Din punct de vedere conceptual și tehnic acest sistem de prindere inovativ înseamnă:

 • Fixare ireversibilă a fitingurilor, sub plăcile de faianță;
 • Aplicabilitate extinsă (de la uz casnic și comercial și până la domeniul industrial);
 • Sistem de rotație complet (360°) – racordul se mulează după necesitățile țevii, în funcție de poziția acesteia;
 • Placă inovativă cu posibilitatea de divizare – în situația în care ai nevoie doar de un singur racord, pur și simplu împărțiți placa în două și folosești o singură parte a acesteia;
 • Rezultate excepționale la utilizarea pe pereții din rigips-carton;
 • Dispune de un șablon personalizat (TH Tiemme) care îi permite utilizatorului să execute cu precizie găurile pentru montaj;
 • Nivel crescut de rezistență în timp grație sistemului de prindere în mai multe puncte.

Printre caracteristicile tehnice regăsim rezistența la o presiune de până la 10 Bar și un interval de temperatură cuprins între – 20°C și +90°C.

Montarea este ușor de efectuat chiar și de către persoanele care nu dispun de cunoștințe tehnice. Desigur, pentru a obține cele mai bune rezultate este recomandat ajutorul unor specialiști în instalații.

Vezi aici mai multe detalii

Cobrafix Tiemme sistem de prindere blogdeinstalatii.ro

Ce este si ce face Cobrafix?

Cobrafix este un set de racorduri cu distanta interax fixa. Cu Cobrafix poti sa fixezi solid bateriile sanitare sau oricare alt tip de robinet in peretii de rigips sau OSB.

Setul 1664CG Tiemme Cobrafix vine complet cu accesorii, si este tot ce-ti trebuie pentru o instalare precisa si trainica.

Tiemme Cobrafix blogdeinstalatii

Ce cuprinde sistemul de prindere Cobrafix?

În momentul livrării, pachetul include următoarele elemente:

 • Racorduri cu flanșă;
 • Piulițe de fixare;
 • Placa (poate fi divizată);
 • Șablon pentru orificii;
 • Dibluri.

Așa că, dacă vrei să montezi o baterie sau un robinet, acum ai la dispoziție accesoriul pe care te poți baza.

Cum se monteaza Cobrafix de la Tiemme?

Urmareste acest video in care vezi cum se monteaza sistemul:

Confort, siguranță și rezistență garantată în timp!

Cobrafix înseamnă un produs de calitate superioară, care îi oferă beneficiarului siguranța lucrului bine făcut. Grație caracteristicilor sale, de acum înainte nu o să îți mai faci probleme că îți cedează sistemul de susținere al bateriei.

Adaugă acestor avantaje și faptul că dispui de un produs patentat, “made în Italy” de către un grup de renume european și internațional și o să înțelegi că sistemul de prindere Cobrafix de la Tiemme trebuie să se regăsească ca suport de susținere pentru toți robineții și bateriile sanitare din locuința ta.

tiemme systemsDespre Tiemme

Tiemme Raccorderie este lider international in productia si comercializarea produselor sanitare si hidrotermice. Oferta Tiemme cuprinde sisteme profesionale de incalzire in pardoseala impreuna cu produse conexe: robineti, fitinguri, tevi.

Vezi produsele comercializate de Tiemme la http://www.tiemme.com/rom

 

Citeste si:

Sistem De Contorizare Pentru Caldura Si Apa De La Tiemme

Cum Protejezi Centrala Cu Filtrul Magnetic TM-Mag de la Tiemme

Cum Montezi Incalzire In Pardoseala De La TiemmeClick Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: