Care Este Cel Mai Bun Boiler Electric În 2024? [Top 3 Recomandări]Dacă cauti  cel mai bun boiler electric care sa fie perfect pentru casa sau biroul tau, în mod sigur ești în locul potrivit.

Blog de Instalații îți oferă o multitudine de informații și sfaturi relevante despre cum să-ți alegi boilerul electric pentru încălzirea apei. Cu siguranță că o să se potrivească nevoilor și bugetului tău.

Cosmin, care este cel mai bun boiler electric?

Stii emisiunea ‘’Am intrebat 100 de Romani?’’ Ca sa alfu care este cel mai bun boiler electric, am facut un #vot intr-un sondaj pe Facebook, si am intrebat mai mult de 100 de oameni.

Am intrebat in Grupul Instalatorilor din Romania, grup de Facebook cu mai mult de 6000 de membri. A fost un vot democratic al multimii, si poti vedea mai jos ce s-a ales, dupa care decernam premiile 🙂


cel mai bun boiler electric sondaj blogdeinstalatii

Si acum, sa decernam premiile. Hai sa-i enumeram pe primii 3 castigatori:


  1. Boiler Ariston electric

Am nominalizat de la Ariston un boiler de 100 de litri care are cele mai multe review-uri pe eMag.ro

Este modelul Ariston Velis Evo EU.

Vezi aici pretul Ariston Boiler electric Ariston Velis Evo 100 EU


  1. Boiler Tesy electric

Tesy ne ofera un boiler electric de 120 de litri la un pret avantajos. Are acoperire interna cu sticla-ceramica si e un model foarte cautat.

Modelul este Tesy Bilight 120 litri 2000 W.

Vezi aici pretul Tesy

BOILER ELECTRIC, TESY BILIGHT, 120L, 2000W boiler de instalatii


  1. Boiler Eldom electric

Eldom are modelul de boiler electric Eldom Anticalcar Eureka de 100 litri cu 2 trepte de putere.

Pretul e bun, are 2 rezistente care nu sunt in contact direct cu apa si reista la depuneri de calcar.

Vezi aici pretul Eldom  Compara pretul

Boiler electric Eldom Anticalcar Eureka , 2000 W, 100 l


Este posibil să consideri boilerul electric drept un obiect electrocasnic scump, dar trebuie să știi că se poate dovedi destul de important pentru locuința ta. O să îți prezint câteva elemente care o să te ajute să îți achiziționezi cel mai bun boiler electric pentru care să merite investiția. Printre aceste se numără:

  1. Capacitatea de stocare a boilerului

Boilerul perfect este acela care are dimensiunile potrivite nevoilor tale. Alegerea modelului cu dimensiunile corespunzătoare înseamnă adaptare la spațiul unde urmează să fie amplasat. Plus că, mărimea influențează în mod direct prețul.

Ia în calcul faptul că un boiler electric, care are debit mai mic decât necesarul tău de apă, echivalează cu o cantitate insuficientă de apă. Unul care este supradimensionat înseamnă creșterea consumului de energie și bani în plus pe termen lung. Așa că, atunci când mergi la cumpărături, asigură-te că alegi cel mai bun boiler electric cu dimensiunea ideală și care corespunde cerințelor tale reale.

Dintre toate produsele pe care le-am testat până acum îți pot recomanda achiziționarea unui instant electric sau a unui robinet electric Delimano. Îți spun în mod cert că o să îți asigure apă caldă din plin și nu o să ai probleme de genul lipsă apă caldă la duș sau pentru alte nevoi.

  1. Debitul de apă și timpul de încălzire

Dacă intenționezi să-ți cumperi un boiler electric pentru încălzirea apei trebuie să știi că timpul de încălzire se referă la cât de rapid este încălzită apa de către dispozitivul respectiv.

De exemplu, boilerul electric Ariston de 50 de litri Velis Evo are un timp de încălzire de 1:30 minute (deltaT = 45C). Acest boiler electric Ariston are și funcții inteligente, cum ar fi ecran tactil, programare zilnică, afișarea numărului de dușuri disponibile, afișarea timpului de așteptare până la următorul dus și două rezervoare. Destul de inteligent, nu crezi?

Vezi care este Cel Mai Bun Boiler Electric

  1. Eficiența energetică

Este unul dintre elementele pe care îți recomand să le analizezi cu maximă atenție atunci când îți cumperi cel mai bun boiler electric. Mai mult decât atât, este esențial și în compararea modelelor de pe piață. Eficiența energetică determină eficiența boilerului.

Pe de altă parte, ghidul energetic îți oferă și o idee despre valoarea potențială a costurilor atunci când utilizezi boilerul în decursul unui an. Eficiența include costurile de întreținere și pentru utilizarea pe termen mediu a produsului, deoarece ambii factori afectează suma totală pe care o să o ai de plată la apă și la curentul electric.

alegere boiler electric blogdeinstalatii.ro

Sfaturi utile pentru alegerea corectă a boilerului

Să nu ți se pară că alegerea celui mai bun boiler electric este o chestie simplă. Gândește-te câte mărci și modele sunt pe piață acum și câte mai urmează să apară. Plus că, nevoile tale sunt diferite în comparație cu ale altor utilizatori.

Având în vedere acest lucru, trebuie să compari fiecare produs și să iei în considerare diferitele caracteristici și beneficii ale fiecăruia înainte de a lua o decizie finală. Pe lângă elementele despre care ți-am spus mai devreme trebuie să ții cont și de calitatea și performanța oferite de boiler, de garanție și serviciul de asistență oferite de producător.

Vezi si: 5 Cele Mai Frumoase Boilere Electrice de 100 litri

Ponturi pentru selectarea celui mai bun model de boiler electric

Așa cum menționam și mai devreme: alegerea celui mai bun boiler electric pentru locuința ta este o treabă ce trebuie făcută cu atenție. Curentul electric s-a scumpit, așa că alegerea modelului trebuie să se axeze pe eficiență, dar și pe asigurarea unei cantități suficiente de apă caldă pentru necesitățile tale și ale familiei.

Ceea ce înseamnă facturi mai mici la energie, dar și o utilizare accesibilă. Energia electrică este utilizată pe scară largă, mai ales că gazul nu este disponibil în unele zone ale țării.

În termeni de costuri și tarife, fiecare dintre acest tip de combustibil vine cu avantaje și dezavantaje.  Este o decizie importantă, deoarece îți afectează direct costurile de încălzire a apei.

În momentul în care comparăm cel mai bun boiler electric de apă cu cel pe gaz, vom constata că apa este încălzită mai lent de cel electric, așa că va trebui să-ți cumperi unul cu un rezervor mai mare, dacă cererea de apă este ridicată.

Ce alegi intre: Instant Electric Sau Instant Pe Gaz?

cum montezi un boiler electric blogdeinstalatii.ro

Sfaturi utile pentru boilere electrice

Există mai mulți factori pe care trebuie să îi iei în considerare atunci când cauți cel mai bun boiler electric pentru apă caldă:

  • Caută modelul proiectat să ofere cel mai scurt timp de încălzire a apei. Este important ca încălzitorul de apă să furnizeze suficientă apă caldă în timpul vârfului de consum.
  • Majoritatea modelelor de boilere electrice de mare capacitate dispun de două elemente de încălzire. Este esențial ca aceste elemente să fie de calitate superioară: din oțel inoxidabil și să aibă o protecție la mers fără apă.
  • Cel mai bun boiler electric are o opțiune de stopare a pierderii de căldură până la o valoare minimă. Alege modelul care dispune și de o izolație ridicată, pentru că acesta este un beneficiu de seamă în favoarea ta.
  • Modelul cel mai performant de boiler electric este echipat cu funcții și sisteme avansate, cum ar fi afișaj digital, programare, elemente de încălzire de calitate înaltă, anod de magneziu sau garanție extinsă.

Concluzie

Putem concluziona că boilerul electric cel mai bun este acel dispozitiv cu o eficiență superioară, care dispune de o opțiune de stopare a pierderii de căldură și te ajută să faci economii.

Si este echipat cu componente de calitate pentru o funcționare îndelungată și fiabilă, are recenzii decente și este furnizat de un producătorul de încredere.Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: