Cum Montezi Incalzire In Pardoseala De La TiemmeDe mai multi ani Tiemme studiaza noi domenii de aplicare pentru produsele hidro-termo-sanitare si pune la dispozitie celor activi in acest domeniu produse cu caracteristici tehnice ridicate si solutii complexe in instalatii.

Asta a permis dezvoltarea de-a lungul timpului a unui larg portofoliu de produse. Iar reprezentanta Tiemme Romania a devenit un furnizor complet de produse si servicii, capabil sa raspunda celor mai inalte cerinte ale industriei termo-hidraulice.

Tiemme mentine productia pe teritoriul Italiei, si garanteaza astfel calitatea, siguranta si fiabilitatea incontestabila a produselor sale. In plus, investeste in fiecare an in cercetare si dezvoltarea de noi solutii pentru a anticipa cerintele pietei.

Tiemme Romania furnizor incalzire in pardoseala
De ce incalzire in pardoseala de la Tiemme? 

Beneficii – Incalzirea in pardoseala Tiemme asigura economie de energie, confort, functionare silentioasa si curata, si poti alege temperaturi diferite pe zona.

Economie de energie – temperatura din camera poate fi setata diferit si poti mentine nivelul de confort necesar cu economii semnificative.

Confort – Poti reduce temperatura intr-una din camere, sau o poti inchide daca nu o folosesti. Podeaua este intotdeauna calda si confortabila.

SilentioasaIncalzirea in pardoseala Tiemme functioneaza fara a face zgomot. Miscarea aerului in casa este minima pentru ca praful si germenii sa nu fie imprastiati.

Suprafete diferite – Poti monta incalzire in pardoseala Tiemme pe placa de beton, pe pereti, sau in tavane. Posibilitatile sunt nelimitate.

Surse de caldura diferite – Incalzirea in pardoseala Tiemme poate fi conectata la o centrala termica, pompa de caldura, centrala pe lemne, centrala electrica sau orice alt sistem de producere a energiei. Sistemul tau de incalzire in pardoseala va fi intodeauna pregatit pentru viitor.

O alegere sanatoasa – Cu trecerea anilor, oamenii care au ales incalzire in pardoseala in loc de calorifere si-au redus problemele pe care le au cu alergiile. Pentru ca mai putin praf este circulat in camera.

Mentenanta aproape zero – Dupa ce ai montat incalzire in pardoseala Tiemme, nu vei avea probleme de intretinere sau mentenanta.

incalzire in pardoseala Tiemme blogdeinstalatii.roCati metri de teava intra la incalzirea in pardoseala?

Raspunsul pe scurt este acesta: ‘’pentru pas de 10 cm avem 10 metri liniari de teava pe metru patrat’’.

Toate calculele pentru a stabili necesarul de incalzire trebuie facute de personal de specialitate, pentru a nu fi subdimensionate sau supradimensionate.

  • Subdimensionat inseamna ca sistemul de incalzire nu va functiona niciodata in parametrii.
  • Supradimensionat inseamna ca vei cheltui mai multi bani decat trebuie.

Tiemme Romania poate sa ofere suport tehnic pentru utilizatori finali, instalatori si proiectanti. Si poate sa calculeze necesarul de materiale pentru a instala acest fantastic sistem de incalzire.

Cum montez incalzire in pardoseala de la Tiemme?

Fiecare sistem de incalzire trebuie sa fie proiectat precis pentru a maximiza confortul. Incalzirea in pardoseala este flexibila si permite caldurii sa fie concentrata unde este nevoie mai mult, si poate fi redusa unde nu este necesara.

Sisteme de incalzire in pardoseala Tiemme:

1. Montaj incalzire in pardoseala tip Spirala

Este cea mai comuna metoda si se foloseste pentru ca distribuie foarte bine caldura prin pardoseala. Intodeauna teava de tur (cea mai fierbinte) se pozitioneaza fata de peretele exterior la o distanta de jumatate din pasul de montaj.Montaj incalzire in pardoseala tip Spirala Tiemme blogdeinstalatii.ro2. Montaj incalzire in pardoseala tip Serpentina

Aceasta metoda se poate folosi pentru proiectele de renovare. Conducta de tur se va pozitiona fata de peretele exterior la o distanta de jumatate din pasul de montaj.

Montaj incalzire in pardoseala tip Serpentina Tiemme blogdeinstalatii.ro

3. Montaj incalzire in pardoseala tip Combinat

Aceasta metoda iti permite sa ai mai multa caldura concentrata in zonele reci ale camerei, fie ca sunt pereti exteriori, fie ca avem un perete de sticla. Aerul rece care vine de la peretele de sticla este incalzit rapid de caldura concentrata pentru a spori confortul din camera.

Montaj incalzire in pardoseala tip Combinat Tiemme blogdeinstalatii.ro

4. Montaj incalzire in pardoseala tip Localizat

Pentru variantele 1 – 3 daca este posibil trebuie sa eviti plasarea tevilor de incalzire sub locuri cum sunt mobila, frigider, cada de baie. Caldura poate fi concentrata intr-un anumit loc. Asta face sistemul de incalzire in pardoseala Tiemme unul foarte practic.

Montaj incalzire in pardoseala tip Localizat Tiemme blogdeinstalatii.ro

 

distribuitor colector pentru incalzire in pardoseala tiemme blogdeinstalatii.ro
Despre Tiemme

Tiemme Raccorderie este lider international in productia si comercializarea produselor sanitare si hidrotermice. Oferta Tiemme cuprinde sisteme profesionale de incalzire in pardoseala impreunaa cu produse conexe: robineti, fitinguri, tevi.

Experienta, inovatia, productia realizata in Italia sunt puncte forte care fac combinatia perfecta de competenta tehnica si materiale de calitate.

 

Citeste si:

Sistem De Contorizare Pentru Caldura Si Apa De La Tiemme

Cobrafix Tiemme – fixează-ți robineții și bateriile sanitare pentru totdeauna!

Cum Protejezi Centrala Cu Filtrul Magnetic TM-Mag de la TiemmeClick Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: