Când Spui Mașină Electrică, Spui ENGIE e-XPLORETraficul din București ne îngrijorează pe toți. Mult prea multe mașini. Unele atât de vechi, încât nici în categoria non-Euro nu mai pot fi încadrate.

Treaba cu poluarea nu mai este ceva “din povești”. Este o realitate de care ne lovim zilnic. Iar din 2020, mulți dintre noi o să o simțim și-n buzunare.

Taxa pe calitatea aerului – Oxigen o să însemne câteva sute care zboară din portofel. Plus că, traficul aglomerat, îți umflă și cheltuielile la combustibil. Există vreo soluție pentru aceste probleme?

ENGIE e-XPLORE – electric este nu doar mai sigur, ci și mai confortabil și mai economic!

engie explore masina electrica blogdeinstalatii.ro
Nu sunt genul care să facă afirmații gratuite. Și cred că v-ați convins de asta de când mă urmăriți pe blog. Pentru mine, întotdeauna primează cifrele și modul practic în care se prezintă lucrurile.

Așa că, proiectul ENGIE cu soluția integrată de mobilitate electrică m-a convins fix prin niște argumente solide:

 • Modul de încărcare – primești o stație de încărcare electrica Elvi – știm cu toții că rețeaua de stații cu prize de încărcare pentru mașinile electrice este încă la început. Așa că ai “încărcător la purtător” – 22 kW, 8x încărcare mai rapidă și până la 4 ore – durata de încărcare a acumulatorului auto. Plus că o poți conecta atât la o rețea monofazica, cât și la una trifazică.
 • Poți opta între cele două module – una care include și posibilitatea de a-ți cumpăra un BMW i3 + stația Elvi și una care include numai stația Elvi;
 • 3000 de kilometri incluși în rețeaua Renovatio e-charge;
 • 4500 Euro avantaj client – dacă optezi pentru oferta BMW i3 + stația de încărcare Elvi;
 • Timp de 2 ani beneficiezi de servicii de monitorizare și asistență tehnică pentru stația de încărcare;
 • 15% în buzunarul tău economii în medie – în comparație cu alte oferte standard de pe piață, costurile achitate pentru energie sunt cu 15% mai mici.

Contacteaza acum ENGIE pentru oferta ta de mobilitate verde

Statia de incarcare electrica Elvi pentru masini electrice de la Engie blogdeinstalatii.roCare sunt avantajele ofertei ENGIE e-XPLORE?

 • Scapi de un automobil care nu mai are viitor – motoarele Diesel sunt deja istorie, dispozitivele de filtrare a emisiilor poluante nu mai pot evolua mai mult de nivelul actual și în curând, acest tip de mașină va dispărea din ofertele auto;
 • Poți opta pentru achiziționarea unei mașini electrice performante – care îți oferă avantaje reale la economisire (costuri de mentenanță și asigurare) de până la câteva mii de euro pe o perioadă de 5 ani;
 • Mașină care îți oferă multiple avantaje – raport preț/calitate (nu uita că programul Rabla Plus îți oferă un eco tichet în valoare de 10000 Euro), încărcare acasă sau în orice zone cu prize, o excelentă opțiune “ca mașină de serviciu ori ca o a doua mașină”;
 • Încarci la tine acasă – nu trebuie să cauți o “priză” prin oraș, iar faptul că o poți face acasă este un super avantaj;
 • Protejezi mediul înconjurător – mașina ta electrică nu poluează (zero emisii dioxid de carbon);
 • Scapi de limitările de circulație impuse mașinilor non-Euro, Euro 1/2/3 și 4 din viitorul apropiat;
 • Cred că mulți dintre voi (mai ales cei care au copii), abia așteptați să scăpați de mirosul de motorină și benzină. Pentru că o mașină electrică nu miroase.
 • Bonusul este, desigur, mașina electrică pe care o poți achiziționa prin program. BMW i3 este o bijuterie electrică, cu o autonomie de 260 Km, un consum de 16, 3 kWh/100 km și care accelerează până la 100 km/oră în 7, 3 secunde. Iar nivelul de emisii de dioxid de carbon este 0.

BMW i3 masina electrica oferta Engie Cobalcescu blogdeinstalatii.ro

Dacă îți dorești să încerci o tehnologie inovativă, atunci această ofertă este pentru tine. La fel, dacă ești o persoană dornică să facă economii. Ori care vrea să schimbe ceva și să susțină în mod real natura!

Iti las aici un link unde o să găsesti toate detaliile. Merită să citesti si sa ceri o oferta! Eu abia aștept să ne “electrizăm” cât mai repede!Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: