10 Motive Sa Te Inscrii Acum Ca Instalator Pe FeexersFeexers este aplicatia usor de folosit in care se regasesc profesionistii cum ar fi: instalatori, electricieni, specialisti in amenajari interioare si ingrijire personala.

Are functionalitati care te pun pe tine in control, si iti permit sa gasesti lucrari atunci cand ai nevoie (pentru inceput in Bucuresti) .

Cum Functioneaza Feexers?

–          Instaleaza aplicatia Feexers,

–          Primesti notificari cu job-urile postate,

–          Trimiti oferta de pret,

–          Clientul alege oferta care-i convine,

–          Mergi la ora stabilita si faci lucrarea,

–          Cand termini confirmi in aplicatie si soliciti banii,

–          Se face plata, si poti evalua clientul.

Uite 10 din motivele pentru care

1. Gasesti usor clienti noi

Ai zile in care nu ai ce lucra? Cu Feexers vei fi ocupat tot timpul.

Ai lucrarile pe care le vrei, atunci cand vrei, la pretul solicitat de tine. Gasesti mai multe lucrari decat in orice alta parte. Vezi ce este disponibil, ofertezi pretul corect si daca clientul e de acord, stabilesti data de inceput.

2. Vei avea multe lucrari

Esti un instalator bun care cauta de lucru? Lasa-i pe cei de la Feexers sa te conecteze cu clientii care au nevoie de servicii in zona ta.

Fie ca esti instalator, electrician, zugrav, faiantar, Feexers are de lucru pentru tine. Inscrie-te acum.

3. Ai lucrari in zona ta

Nu mai trebuie sa conduci cu orele ca sa ajungi la o lucrare. Cu Feexers, tu alegi cat de departe vrei sa mergi.

Folosesti aplicatia pentru instalatori, si poti adauga sau scoate zonele care sunt de interes pentru tine. Nu o sa mergi mai departe decat vrei tu cu Feexers.

Adaugi locatia ta cand te inscrii in aplicatie, si o poti modifica ulterior daca vrei.

4. Ca instalator, nu te costa nimic

Nu ai o suma de plata lunara pentru ca te-ai inscris. Primesti toti banii pe care i-ai cerut pentru lucrare, dupa ce e finalizata, si clientul a confirmat.

5. Alegi lucrarile pe care le vrei

Folosesti Feexers cat de mult sau de putin vrei. E alegerea ta. Si o poti face de pe telefonul mobil. Simplu nu?

6. Partea de administrare este usoara

Aplicatia este usor de folosit si e intuitiva. Poti aplica la lucrari direct. Plata se face rapid prin aplicatie dupa ce lucrarea e marcata ca finalizata.

7. Ai suport de exceptie  

Ai intrebari sau nelamuriri? Vrei sa stii mai multe despre Feexers? , si te suna ei.

8. Alegi lucrarile din mers

Vezi doar lucrarile din zona care te intereseaza.  Odata ce lucrarea ti-a fost acordata de beneficiar, poti sa fi sigur ca e a ta.

9. Sigur primesti banii

Pur si simplu apesi un buton in aplicatie dupa ce ai terminat treaba. Dupa ce clientul a confirmat, vei primii banii. Garantat.

10. Vei avea un profil cu lucrarile executate

Clientii ofera feedback dupa finalizarea lucrarii in aplicatie. Vei avea o reputatie care te ajuta sa castigi lucrarile noi mai usor.

Deci ce mai astepti? , si hai sa incepem.

Ce face Feexers pentru instalatori?

Clientii posteaza job-uri in aplicatie cand au nevoie de instalatori, electricieni sau de alt tip de meseriasi. Sunt mai multe lucrari noi in fecare zi, pentru ca este exact ca UBER: o aplicație care unești clienții cu profesioniștii.

Aceste lucrari noi sunt o oportunitate pentru tine sa intalnesti clienti potentiali noi si sa le faci o oferta de pret pentru lucrarea pe care o au.

Inscrie-te acum pe Feexers ca sa ai acces si tu la lucrarile noi.

Lucrarile noi pe care le vezi in aplicatie, sunt bazate pe experienta ta si pe zonele pe care le-ai selectat, ca sa fie cat mai relevante.

Cand ai terminat si clientul e multumit, iti lasa un review. Aceste review-uri apar pe profilul tau si le poate vedea oricine.

Asta reasigura clientii noi ca pot avea incredere in tine.

Suna bine? Uite cat costa

Daca esti meserias si vrei sa te inscrii pe Feexers ca sa ai lucrari cand vrei tu – nu te costa nimic. Construieste-ti o reputatie online, .Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: