Cum Configurez Sistemul Salus IT600 Smart HomeSistemul Salus iT600 este unul de tip modular, fapt ce iti permite sa alegi componentele potrivite casei tale pentru a obtine un sistem de tip “casa inteligenta” (Smart Home) perfect adaptat nevoilor tale.

Caracteristica principala a sistemului Salus iT600 este aceea ca iti permite sa controlezi incalzirea in mod individual pentru fiecare zona, fie ca vorbim de incalzire traditionala cu radiatoare, incalzire prin pardoseala sau chiar ventiloconvectoare ori incalzire electrica.

O zona poate sa insemne o camera sau un etaj pentru care doresti sa ai control separat pentru incalzire. In functie de numarul de pereti exteriori, marimea suprafetelor vitrate, gradul de expunere la soare, tipul de izolatie termica, fiecare incapere are nevoie de o cantitate diferita de caldura, ceea ce justifica nevoia de a controla individual fiecare zona.

Cum Configurez Sistemul Salus IT600 Smart Home blogdeinstalatii.ro vCa functionalitate suplimentara, sistemul Salus iT600 iti permite sa controlezi luminile sau aparatele electrocasnice, prin intermediul releelor sau prizelor inteligente.

Pentru a proteja locuinta ta, sistemul poate fi completat cu senzori pentru deschiderea usilor sau ferestrelor, senzori de inundatie iar in curand vor fi disponibili si senzori de fum.

Gateway-ul Salus Smart Home cordoneaza unitatile componente ale sistemului Smart Home Salus iT600. Si cand Gateway-ul e conectat la router (prin cablu sau WiFi), poti controla sistemul de pe telefonul mobil, tableta sau laptop folosind aplicatia Salus Smart Home.

De ce Salus iT600?

Tehnologia avansata devine din ce in ce mai accesibila, sistemele cu fir sunt inlocuite de cele wireless, astfel incat casa ta poate sa fie complet automatizata cu un minim de deranj.

Pe langa control facil si confort, vei economisi energie si timp, ca sa te poti focusa pe ceea ce este mai important pentru tine.

Toate produsele din sistemul Salus iT600 pot fi controlate individual folosind aplicatia. Se pot defini programe de lucru si scenarii de functionare.

De exemplu, intr-o camera poti seta un program pentru temperatura, poti monitoriza consumul unui aparat electric folosind o priza inteligenta si poti sa determini oprirea incalzirii atunci cand senzorul de fereastra detecteaza deschidrea acesteia. Cu un senzor de usa poti seta aprinderea luminii la deschiderea usii.

Cu un senzor de inundatie, un releu inteligent si un robinet actionat electric, poti opri alimentarea cu apa a locuintei atunci cand exista o scurgere de apa. Sistemul poate fi programat sa transmita (gratuit) alerte prin SMS sau email in anumite situatii.

Salus Smart Home BlogdeInstalatii.ro - cazanecentrale

Cum configurez sistemul Salus iT600?

In functie de tipul sistemul de incalzire (ex. pardoseala, calorifere), de numarul de zone si de gradul de automatizare pe care il permite instalatia, poti selecta mai multe echipamente componente ale sistemului iT600.

Prietenii de la cazanecentrale.ro au facut un configurator pentru asta. Si o sa-l folosim ca exemplu mai jos.

In prezent nu mai are nimeni un configurator atat de avansat ca acesta, unde tu poti configura singur sistemul, si poti finaliza comanda pe site.

Alte configuratoare nu au atat de multe detalii si produse, si iti ofera in cel mai bun caz o lista cu care nu stii ce sa faci mai departe.

Exemplu de configurare pentru Salus iT600

Hai sa facem un exemplu complicat de alegere, ok? Consideram ca avem o casa parter si etaj, cu incalzire prin pardoseala la parter, si calorifere la etaj.

Cum alegem sistemul Salus iT600 Smart Home?

CazaneCentrala - BlogdeInstalatii SalusLa categoria Smart Home Salus IT600 gasesti configuratorul pentru sistemul Salus IT600 Smart Home.

  • Link-ul este acesta:

https://www.cazanecentrale.ro/configurator-sistem-salus-it600-smart-home/

  • Alegem varianta a 3-a pentru incalzire prin pardoseala si calorifere.

reglare pe zone incalzire prin pardoseala si calorifere blogdeinstalatii.ro

  • Apoi selectam pentru incalzirea prin pardoseala 1 distribuitor, 5 incaperi pe distribuitor, 7 serpentine conectate la distribuitor.

accesorii incalzire prin pardoseala blogdeinstalatii.ro

  • Pentru incalzirea cu calorifere, selectam 4 incaperi, si la numarul caloriferelor din camera, selectam una din camera avand 2 calorifere.

accesorii incalzire cu calorifere salus it600 blogdeinstalatii.ro

  • Suplimentar de cele alese pana acum, selectam control fara fir al centralei si control prin internet. Deocamdata nu alegem alte produse din sistemul Smart Home. Dupa asta apasam butonul ‘’Afisati lista de produse necesare’’.

accesorii suplimentare pentru salus iT600

  • Lista de produse este gata si sunt prezentate cateva optiuni. Poti sa descarci lista sub forma de pdf. Mergem mai departe pentru finalizarea comenzii.

cazanecentrale lista produse blogdeinstalatii.ro

  • Adauga produsele in cos si apoi apasa pe continua cu finalizarea comenzii, ca sa le cumperi.

sistem Salus IT600 complet blogdeinstalatii.ro

Sistemul tau Smart Home Salus iT600 este configurat si pregatit pentru a fi montat.

Acum este randul tau. Foloseste configuratorul de la CazaneCentrale.ro si alege sistemul Smart Home iT600.

Iti mai las odata link-ul pentru configurator: https://www.cazanecentrale.ro/configurator-sistem-salus-it600-smart-home/

 Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: