7 Canale de YouTube De Urmarit Pentru a Invata [Lucruri Noi]Stiai ca YouTube este al doilea cel mai mare motor de cautare (dupa Google) si a doua cea mai mare retea de socializare (dupa Facebook) cu 1,9 miliarde de utilizatori?

In fiecare zi oamenii urmaresc 1 miliard de ore pe YouTube, mai mult decat Netflix si Facebook video la un loc. Mai mult de jumatate din utilizatori, folosesc platforma pentru a invata sa faca lucruri pe care nu le-au mai facut pana atunci.

Blog de Instalatii a strans pentru tine 7 canale de YouTube pe care sa le urmaresti, si din care sa inveti lucruri noi si interesante in aceasta perioada.

Da subscribe la toate, sau la cele care te intereseaza. Le poti vedea facand click pe link-ul din titluri, sau apasand pe poza. Citeste mai departe, pentru a vedea care sunt.

7 Canale de Youtube De Urmarit Pentru a Invata BlogdeInstalatii.ro

#1 Technic Tools unde David ne invata despre unelte

David de la Technic Tools are pe canalul de YouTube prezentari de unelte, testari si proiecte DIY. Poti vedea la el proiectul ”Apartament Semi-finisat”, unde ne arata toate etapele de renovare si amenajare a unui apartament.

In unul din ultimele videouri, testeaza la limita o bormasina DeWALT. Pe langa canalul de YouTube, David are o comunitate foarte activa. Il gasesti pe Facebook in ”Grupul Pasionatilor De Unelte”.

Technic Tools David Mester - Grupul pasionatilor de unelte

#2 Libraria TV Nexo Instal unde Sorin ne arata lucrari de instalatii

Nexo Instal Construct este o firma de instalatii din Bucuresti, care face lucrari complete de gaze, sanitare, electrice si termice. Sorin Lepadatu si membrii echipei Nexo Instal transmit informatii din lumea instalatilor condimentate cu umor in scop educational dar si de divertisment.

Multe din episoade prezinta santierele la care lucreaza, cum ar fi hale si blocuri, dar si case.

Videourile de la Nexo sunt foarte populare pe Facebook, dar le poti urmari si pe Youtube (apasa pe poza).

nexo instal construct

#3 Blog de Instalatii unde gasesti tutoriale pentru centrale termice

Ai vazut canalul meu de YouTube pana acum, si esti abonat? Daca nu, te invit s-o faci. Am publicat mai multe videouri despre presiunea centralei, ce sa faci daca centrala nu mai functioneaza, ce sa faci inainte sa cumperi un termostat sau o centrala pe lemne.

In afara de articolele pe blog si de video-urile de pe YouTube, ne-am strans o comunitate mare si in Grupul Instalatorilor din Romania pe Facebook.

Centrala Termica Nu Mai Functioneaza [7 Sfaturi Utile] blogdeinstalatii.ro

#4 Cosmin Nita – ca sa inveti despre experimente de fizica si termostate

Am publicat in urma cu ceva timp un guest post pe blog de la Cosmin Nita cu 5 Mituri despre Pompe. Pe canalul lui de youtube vei gasi video-uri despre termostate, produse Honeywell, experimente de fizica, produse Ferroli.

Pe langa acestea, mai vorbeste si de centrale in condensare, panouri solare, incalzire in pardoseala.

5 Mituri Despre Pompele De Circulatie Si Explicatia Lor

#5 Adrian Chelaru pentru a invata instalatii electrice

Pe Adrian Chelarul zis si ” #Electricianul de serviciu” il gasesti pe canalul de YouTube, dar si pe Facebook in Grupul Electricienilor.

El ne prezinta mai multe tutoriale despre instalatii electrice. Merita sa-l urmarim, pentru ca este membru fondator la Asociatia Romana a Electricienilor, electrician autorizat si are o firma autorizata pentru instalatii electrice.

#electricianul de serviciu - Adrian Chelaru BlogdeInstalatii.ro

#6 Paul Melinte ca sa invatam marketing afaceri si dezvoltare personala

Paul are pe langa canalul de YouTube un blog de dezvoltare personala care-i poarta numele si a dezvoltat Tikaboo Romania – Comunitatea parintilor intelepti.

A scris cartea Lasa Vrajeala, a facut jocul Inside Hero are un curs numit Picasso Copywriting, a facut campanii de constientizare a importantei cititului si autoeducatiei.

Paul Melinte YouTube BlogdeInstalatii.ro

#7 Cristian Florea ca sa invatam Social Media

Pe canalul de YouTube Cristian ne promite un video nou in fiecare saptamana (sau mai multe).

Poti vedea acolo mai multe trucuri pentru telefoane, pentru Instagram, dar si pentru Android si iPhone. Pe blogul care-i poarta numele gasesti mai multe articole despre Social Media.

Cristian Florea - BlogdeInstalatii.ro

La final

Acestea au fost recomandarile de video-uri pe care sa le urmaresti, pentru a te educa, si pentru a invata ceva nou.

Tu ai un canal de YouTube? Pune link-ul la comentarii, ca sa-l vedem si noi. Poti recomanda si alte canale cu video-uri educative?Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: