Aparat De Aer Condiționat MitsubishiÎn cazul în care încă nu ai aflat prea multe despre aparatele de aer condiționat Mitsubishi forumurile sunt pline de astfel de informații, însă din cadrul prezentului articol o să afli mult mai multe date despre una dintre cele mai apreciate divizii ale corporației de top din Japonia.

Înființată în anul 1870 de către Iwasaki Yataro, compania Mitsubishi și-a diversificat de-a lungul anilor activitatea și acum activează în multiple domenii, fiind considerată una dintre cele mai prestigioase branduri ale lumii.

În materie de răcire și încălzire, aparatele de aer condiționat Mitsubishi se situează printre cele mai fiabile produse, așa că află mai multe despre posibilul tău aparat care o să-ți asigure cel mai ridicat grad de confort în casă.

Aparat de aer condiționat Mitsubishi

În materie de aer condiționat Mitsubishi Emag si evoMAG sunt cateva dintre cele mai bine aprovizionate puncte de desfacere, așa poți alege oricare dintre produsele aflate la ofertă.

De la aparate de răcire și încălzire standard, de 9000 BTU și până la Mitsubishi 12000 btu inverter prețurile sunt foarte atractive, beneficiind de reduceri, ceea ce face promoția și mai accesibilă pentru majoritatea românilor.

Poți verifica în cele ce urmează unele dintre cele mai reprezentative modele de aer condiționat Mitsubishi:


Aer conditionat Mitsubishi MSZ-HJ25 Inverter 9000 btu

 • Compresor rotativ de tip Inverter, în 4 trepte, care permit obținerea unor performanțe tehnice deosebite;
 • Categorie de eficiență energetică A, cu o capacitate de răcire de 8530 BTU și pentru încălzire de 10748 BTU;
 • Acoperă o suprafață între 20 și 25 mp;
 • Filtru avansat cu proprietăți anti-alergene, anti-bacteriene și anti-depunere praf;
 • Multiple funcții de control a celor patru grade de climatizare, precum Econo Cool și programarea modurilor de răcire, încălzire, ventilație și dezumidificare;
 • Simplitate în manevrare precum auto-diagnosticare și auto-curățare.

Cumpara pe eMAG.ro!


Aer conditionat Mitsubishi MSZ-HJ35 Inverter 12000 btu

 • Acoperă o suprafață cuprinsă între 25 și 35 mp;
 • Categorie de eficiență energetică A, cu o capacitate de răcire de 10577 BTUși pentru încălzire de 12283 BTU;
 • Compresor rotativ de tip Inverter, în 4 trepte cu un filtru anti-depunere praf;
 • Comandă prin intermediul telecomenzii, cu posibilitatea de a controla dispozitivul din diferite puncte ale locației;
 • Nivel de zgomot scăzut (45 dB) și funcția Mod Silențios;
 • Multiple funcții care permit creșterea fiabilității și a confortului, precum Auto-Curățare, Econo Cool, Auto-Diagnosticare sau Auto Restart.
 • Pentru aparatul de aer condiționat Mitsubishi 12000 btu inverter prețul este foarte accesibil, așa că poți profita acum de o super promoție.

Cumpara pe evoMAG.ro!


Aer conditionat Mitsubishi MSZ-HJ50 Inverter 18000 BTU

 • Acoperă o suprafață cuprinsă între 40 și 50 mp;
 • Clasă de eficiență energetică de răcire și încălzire A+;
 • Capacitate de răcire de 17060 BTU și de încălzire de 18425 BTU;
 • Compresor de tip rotativ, cu 4 trepte și cu filtru polivalent anti-alergenic, anti-bacterian și anti-praf;
 • Multiple funcții de optimizare a nivelului de consum și de creștere a confortului, precum Auto Restart, Power Save, Super Silent, Auto-diagnosticare și auto-curățare;
 • Pentru acest aparat de aer condiționat Mitsubishi 18000 btu prețul este redus cu până la 15%.

Cumpara pe Aer-Conditionat.ro


Istoria firmei de aer condiționat Mitsubishi

Mitsubishi este un brand care s-a dezvoltat în multe direcții, partea de aer condiționat, fiindcă una dintre acele direcții în care excelează. Fie că este vorba despre un Mitsubishi 24000 btu sau despre alte tipuri de produse din aceeași gamă, brandul care a fost lansat în anul 1921 în Kobe, Japonia își urmează principiile fondatorului său Iwasaki Yataro, printre acestea numărându-se conceperea unor produse de calitate, fiabile și care să beneficieze de o durată de viață cât mai îndelungată.

De la echipamente pentru ascensoare (anii 1930) și până la crearea unor dispozitive dedicate industriei de mașini și altor sectoare conexe (anii 1960), începând cu perioada anilor ’70, compania și-a diversificat activitatea și în sectorul produselor de tip aer condiționat.

În această   perioadă a fost conceput primul dispozitiv de aer condiționat Mitsubishi; ulterior, a fost perfecționat acest model și a ajuns la forma unității de aer condiționat Mitsubishi 9000 btu care este atât de populară astăzi.

De-a lungul timpului, Mitsubishi și-a pus amprenta asupra multor obiective de importanță vitală pentru omenire, așa cum este Observatoarul Subaru (1999) în timp ce în materie de aparate de răcire/încălzire au fost implementate o multitudine de noi idei și concepte care au condus la creșterea eficienței și la scăderea prețului (așa cum este cazul aparatului de aer condiționat Mitsubishi 18000 btu prețul căruia este foarte avantajos pentru clienți).

În anul 2001 dezvoltă pentru prima dată tehnologie de design molecular, pentru ca șase ani mai târziu compania să primească Premiul pentru Inovație (în 2007). În anul 2012 Mitsubishi a lansat un program pentru recuperarea materialelor rare utilizate la producerea unităților de aer condiționat, pentru ca în anul 2016 să-și deschidă o fabrică de produs aparate de aer condiționat Mitsubishi în Europa (Turcia).

Pe eMag.ro aerul condiționat Mitsubishi este disponibil la prețuri foarte accesibile, ceea ce le oferă tuturor românilor posibilitatea de a beneficia de avantajele oferite de către acest brand.

aer condiționat Mitsubishi 9000 btu

Producţia de aparate aer condiționat Mitsubishi

Una dintre companiile care fac parte din conglomeratul japonez, Mitsubishi Electric este divizia care și-a început activitatea în anul 1921 și care până în prezent a ajuns să numere peste 120,000 de angajați și o prezență în peste 40 de state ale lumii.

Producția (la nivelul anului 2014) a acestei structuri era evaluată la peste 39 de miliarde de dolari. În materie de aer condiționat ieftin Mitsubishi este un lider, așa că, dacă ai nevoie de un aparat care să-ți ofere răcire și încălzire de calitate te poți baza pe acest brand.

De asemenea, alături de aer condiționat, Mitsubishi oferă și produse pentru un spectru larg de domenii, așa cum sunt transporturile, auto, construcțiile, energia, sistemele publice de informații, inginerie spațială și multe altele.

Date de contact Mitsubishi Climatizare Romania

Garanţie Mitsubishi

Aparatele de aer condiționat Mitsubishi beneficiază de o garanție de până la 24 de luni, această perioadă standard putând fi prelungită la cererea utilizatorului.

Disponibile într-o gamă variată de modele, pentru spațiile rezidențiale (între 9000 BTU și 24000BTU, modelul de aer condiționat Mitsubishi 9000 btu fiind foarte fiabil și la un preț atractiv), spații industriale (între 9000 BTU și 52000 BTU) și pentru alte diverse destinații, produsele Mitsubishi sunt garanția confortului la prețuri foarte accesibile pentru toți.

Alte resurse

Mitsubishi este un multi-conglomerat de companii, dar, pe lângă firma producătoare de autoturisme, acest brand este recunoscut și pentru alte produse, așa cum este cea de aparate de aer condiționat Mitsubishi.

Dacă ați interacționat cu acest brand în acest sector, atunci vă aștept cu ale voastre comentarii în secțiunea de comentarii; pentru cei care doresc să afle mai multe despre cum funcționează un dispozitiv de aer condiționat Mitsubishi 9000 btu.

Te-ar interesa un astfel de aer condiționat pentru casa ta?Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: