Aplicatia Ariston Net Permite Controlul Centralei Termice De Pe Smartphone

Ariston a lansat Ariston Net, un serviciu nou care permite utilizatorului final sa controleze de la distanta incalzirea in casa si prepararea apei calde menajere, din orice locatie.

Compatibila cu centralele termice Ariston actuale din gama Evo, precum si cu termostatul Ariston Sensys, Ariston Net necesita un router si o retea de internet prin cablu sau Wi-Fi.

Aplicatia dedicata Ariston Net poate fi downloadata pe tableta sau smatphone si permite controlul in timp real printr-o interfata prietenoasa.

Ce ne ofera aplicatia Ariston Net?

Aplicatia Ariston Net ofera control integral asupra centralei termice datorita capacitatii sale de a seta temperatura dorita in timp real, eliminand timpii de asteptare pentru a ajunge temperatura la nivelul dorit.

Citeste si: Comanda Centrala de pe Telefon prin Internet cu Termostatul Salus iT500

Aplicatia Ariston Net - blogdeinstalatii.ro

Exista si un program saptamanal care permite setari personalizatepentru fiecare zi a saptamanii prin intermediul zonelor colorate care apar pe ecran (cu zone albe, care reprezinta temperatura ridicata preferata si zonele gri cu temperatura scazuta).

Ariston continua sa dezvolte functionalitatea noului serviciu adaugand noi caracteristici cum ar fi diagnosticarea de la distanta din 2016.

Ariston Thermo Romania spune despre Ariston Net:

“Este un adevarat pas inainte in controlul incalzirii si suntem foarte incantati de lansarea sa. Din ianuarie 2016 utilizatorii vor putea gestiona de la distanta centrala termica de pe smartphone, avand control mai mare si eficienta energetica sporita.”

Aplicatia Ariston Net este disponibila in AppStore si Google Play.

Pentru mai multe detalii despre centralele Ariston poti vizita siteul Ariston Romania iar daca vrei sa cumperi centrala Ariston cu transport gratuit, vezi oferta eMAG.ro.

Mai poti obtine informatii telefonice suplimentare contactand echipa Ariston Thermo la numarul de telefon 021.231.95.10.

Acestea au fost informatiile despre Ariston Net, o aplicatie care-ti permite sa reglezi temperatura in casa de pe smartphone sau tableta. Te invit sa te inscri la newsletter ca sa fi primul care primeste articolele noi.

sursa: installeronline.co.uk

 

Click Here to Leave a Comment Below

Silviu - 3 years ago Reply

Salut,
Implementarea functei Ariston Net este deosebit de utila si vine probabil ca o reactie la decizia altui producator de a implementa controlul la distanta (Viessmann Vitotrol- serviciu deja activ in Romania).
Desi articolul prezinta frumos beneficiile noului serviciu Ariston, nu precizeaza cand va fi activ in Romania si nici daca echipamentul suplimentar (gateway Ariston) va insemna un cost suplimentar.
Exista informatii privind data de lansare in Romania si eventual costul suplimentar?

O alta intrebare – cu un raspuns interesant pentru doritorii de centrale Ariston Genus Premium Evo:
– Centrala este gandita pentru termoreglare pe 3 zone si conectare cu un sistem solar, dar nu exista informatii detaliate privind utilizarea acestor functii.
– In afara termostatelor de zona, avem sau nu nevoie si de alte module pentru a comanda electroventilele circuitelor de incalzire?
– Conectarea cu un panou solar inseamna inclusiv comanda acestuia sau este nevoie in continuare de automatizare solara?

Consider ca pot fii reduse mult cheltuielile, daca centrala poate indeplinii singura functiile cu care se lauda producatorul, fiind scutiti de achizitia unor module de comanda scumpe.

Cat si in ce mod realizeaza centrala functiile prezentate in pagina oficiala a produsului?

Blog de Instalatii - 3 years ago Reply

Salut Silviu,

Cred ca ai intuit bine, furnizorii de centrale termice trebuie sa tina apasul unul cu altul si mai ales cu viteza de evolutie a tehnologiei.
Probabil poti afla de la Ariston toate detaliile tehnice referitoare la acest produs si data de lansare a lui in Romania.

Ovidiu - a couple of years ago Reply

Bună,
Mă numesc Ovidiu aș vrea părerea ta despre centrale cu condensare.
Am o centrală junkers din 2003 de 23kw , suprafață 130 m pătrați, un prieten îmi tot spune să o schimb , pentru că centralele noi fac mai multă economie.
Caloriferele cu termostat digital sint valabile si deasemenea termostatul wi fi cu reglare de pe telefon?
Mulțumesc Ovidiu.

  Blog de Instalatii - a couple of years ago Reply

  Salut Ovidiu,
  Centrala ta este cam depasita moral si poate ceda oricand. Deci trebuie sa fi pregatit pentru schimbarea ei.
  La o centrala termica noua cu condensare, consumul va fi mai mic decat la centralele conventionale.
  Sunt recomandate si echipamentele pe care le-ai enumerat: termostate digitale si termostat prin telefon.

   Florin Iancu - a couple of years ago Reply

   Cu tot respectul pentru administratorii acestui blog, nu am vazut sa spuna ceva despre conditiile necesare de indeplinit de catre centralele cu condensare: temperatura apei pe retur sub 40 ‘C. Pentru a avea randamentul de peste 100% atat de laudat. Centralele cu condensare nu indeplinesc conditiile de functionare la apartamentele mici de bloc de la noi (sub 100 m²).

    Blog de Instalatii - a couple of years ago Reply

    Buna ziua Domnule Florin,
    Administratorul blogului sunt eu 🙂
    Centralele termice in condensatie au randamentul cem mai bun atunci cand temperatura apei pe tur este mai mica de 55 de grade.
    Ele se pot folosi si la apartamente de bloc sau suprafete mai mici, doar ca atunci cand este foarte frig, va trebui sa mearga cu o temperatura pe tur mai mare, deci un randament mai mic.

Ady - a couple of years ago Reply

Cum se activează ? Cum se leagă telefonul cu centrala ?

  Andrei - a couple of months ago Reply

  Salut , si eu am cumpărat o centrală si nu stiu cum so conectez la telefon……ma poate ajuta cineva ??

   Blog de Instalatii - a couple of months ago Reply

   Luati legatura cu o firma de service din zona dumneavoastra.

Emil - a couple of years ago Reply

Cum aflu seria gateway la centrala Ariston genus one?

Alin - last year Reply

din pacate uneori se deconecteaza de la net si nu te mai poti conect la ea sa setezi temperatura. o ia razna cand trece automat din modul vacanta in modul iarna…

Gabi - last year Reply

Buna ziua,
pentru centrala Ariston Clas One 24kw se poate implementa functia Ariston Net?daca da, este absolut necesar cumparata telecomanda Ariston Net sau se poate cumpara si Salus ?Multumesc !

  Blog de Instalatii - last year Reply

  Despre termostatul Salus IT500 am discutat in acest articol: https://blogdeinstalatii.ro/salus-it500/
  Acesta nu va permite accesul in Ariston Net, pentru ca este in produs care functioneaza cu alt soft.

Leave a Reply: