Aplicatia Ariston Net Permite Controlul Centralei Termice De Pe SmartphoneAriston a lansat Ariston Net, un serviciu nou care permite utilizatorului final sa controleze de la distanta incalzirea in casa si prepararea apei calde menajere, din orice locatie.

Compatibila cu centralele termice Ariston actuale din gama Evo, precum si cu termostatul Ariston Sensys, Ariston Net necesita un router si o retea de internet prin cablu sau Wi-Fi.

Aplicatia dedicata Ariston Net poate fi downloadata pe tableta sau smatphone si permite controlul in timp real printr-o interfata prietenoasa.

Ce ne ofera aplicatia Ariston Net?

Aplicatia Ariston Net ofera control integral asupra centralei termice datorita capacitatii sale de a seta temperatura dorita in timp real, eliminand timpii de asteptare pentru a ajunge temperatura la nivelul dorit.

Citeste si: Comanda Centrala de pe Telefon prin Internet cu Termostatul Salus iT500

Aplicatia Ariston Net - blogdeinstalatii.ro

Exista si un program saptamanal care permite setari personalizatepentru fiecare zi a saptamanii prin intermediul zonelor colorate care apar pe ecran (cu zone albe, care reprezinta temperatura ridicata preferata si zonele gri cu temperatura scazuta).

Ariston continua sa dezvolte functionalitatea noului serviciu adaugand noi caracteristici cum ar fi diagnosticarea de la distanta din 2016.

Ariston Thermo Romania spune despre Ariston Net:

“Este un adevarat pas inainte in controlul incalzirii si suntem foarte incantati de lansarea sa. Din ianuarie 2016 utilizatorii vor putea gestiona de la distanta centrala termica de pe smartphone, avand control mai mare si eficienta energetica sporita.”

Aplicatia Ariston Net este disponibila in AppStore si Google Play.

Pentru mai multe detalii despre centralele Ariston poti vizita siteul Ariston Romania iar daca vrei sa cumperi centrala Ariston cu transport gratuit, vezi oferta eMAG.ro.

Mai poti obtine informatii telefonice suplimentare contactand echipa Ariston Thermo la numarul de telefon 021.231.95.10.

Acestea au fost informatiile despre Ariston Net, o aplicatie care-ti permite sa reglezi temperatura in casa de pe smartphone sau tableta. Te invit sa te inscri la newsletter ca sa fi primul care primeste articolele noi.

sursa: installeronline.co.uk

 Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: