Cat Costa O Camera De Supraveghere Pentru Exterior?O camera de supraveghere pentru exterior CCTV (Closed Circuit Television) a devenit obisnuita in locuintele rezidentiale, pentru ca este foarte accesibila ca pret si usor de instalat.

Adica poti avea protectia dorita atat la interior cat si la exterior cum n-ai mai avut pana acum.

Dupa ce ai determinat suprafata pe care vrei sa o supraveghezi si ai ales modelul de camera de supraveghere, este important sa setezi sistemul de securitate corect.

Daca montajul camerelor de supraveghere nu este facut bine, n-o sa obti rezultatul dorit.

Orice firma de securitate care ofera monitorizare prin camere de supraveghere, poate sa-ti faca si montajul lor si sa se asigura ca functioneaza in parametrii.

Cat Costa O Camera De Supraveghere Pentru Exterior

Camere de supraveghere de exterior

O camera de supraveghere pentru exterior se gaseste sub diverse forme sau marimi.

Cea mai buna camera de supraveghere pentru tine va depinde de unde si cand vrei sa o folosesti.

Vrei sa o folosesti ziua, noaptea sau tot timpul? Sau vrei sa fie cu infrarosu? Hotaraste daca vrei o camera de supraveghere de exterior cu rezolutie mare, si ce suprafata vrei sa acopere.

Sa sti ce vrei de la inceput, te ajuta pe tine si pe cei de la firma de securitate sa ca sa alegi modelul de camera pe care-l vrei si care se incadreaza in buget.

* Click sa vezi oferta de camere de supraveghere pentru exterior pe Spy-Shop.ro sau pe eMAG.ro.

Tehnologia camerei de supraveghere

Cat Costa O Camera De Supraveghere Pentru Exterior 1In mod obisnuit, un sistem de supraveghere cu camere de filmat, este alcatuit din camerele de supraveghere, conectate cu fir sau fara fir (wireless) la un sistem central care inregistreaza si afisaza inregistrarea pe un monitor.

Multe sisteme de supraveghere folosesc aceeasi retea folosita de calculatorul de acasa sau de telefonul mobil. Sunt aplicatii pentru smartphone care-ti permit sa controlezi sistemul de supraveghere cand esti plecat.

Asta inseamna ca:

  • poti sa-ti verifici copii cand esti la serviciu
  • sa te asiguri ca ai casa in siguranta cand esti plecat in vacanta
  • sa vezi ce fac animalele de companie in timpul zilei

Camera de supraveghere de exterior cu fir sau fara fir

Si camera de supraveghere cu fir si camera de supraveghere fara fir te protejaza de hoti.

Dar sunt costuri ca sa folosesti pe una sau pe alta. Camerele de supraveghere cu fir presupun sa tragi fir prin casa ceea ce poate si scump si poate necesita reparatii ulterioare.

Camerele de supraveghere wireless pot fi montate oriunde in casa dar ai un risc pentru intreruperea semnalului. Cere sfatul unei firme pentru echipamente de securitate pentru a determina care varianta este mai buna pentru tine.

Camere de supraveghere ascunse

Aceste camere sunt de obicei camere de filmat ascunse si pot fi putin mai scumpe decat celelalte. Dar nu toate au capacitatea de a inregistra audio.

Poti folosi legal camere video pentru supraveghere bona fara sa ai acceptul ei.

Vorbeste si cu firma de la care cumperi echipamentul pentru supraveghere bona si vezi ce ar fi mai potrivit pentru tine.

Acestea au fost recomandarile mele pentru camere de supraveghere si pentru monitorizare bona. Inscrie-te la newsletter ca sa primesti pe email articolele noi.

Vezi oferta spy-shop.ro             Vezi oferta eMag.ro

 

sursa foto: flickr.comClick Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: