De ce centrala Saunier Duval respecta reglementarile ErP, si ce gasim pe piata dupa 26 septembrie 2015?Incepand cu  26 Septembrie 2015 a intrat in vigoare Directiva Europeana ErP,   norma aplicabila produselor cu impact energetic şi, Directiva privind etichetarea energetică ELD

Iti prezint mai jos cateva din informatiile utile despre Eco-design si Etichetarea Energetica.

Intreaga gama de centrale termice in condensare Saunier Duval, pregatita sa respecte toate standardele privind cerintele EcoDesing cerute de Uniunea Europeana, este prezentata pe website-ul www.saunierduval.ro si este insotita de documentatia aferenta.

Daca cauti centrala Saunier Duval pret,  vezi aici preturile si alte detalii.

 

Centrala termica Saunier Duval - Intodeauna alaturi de tine

Ce trebuie avut in vedere

 In momentul vanzarii, produsul (centrala termica sau sistemul ) ce intra sub incidenta ErP/ELD, trebuie insotit de eticheta de eficienta energetica si fisa tehnicaAcestea sunt disponibile in cutia produsului.

– Eticheta de eficienta energetica corespunzatoare produsului/sistemului trebuie expusa in magazinul unde se vinde centrala termica – alaturata acestuia. Etichetele de eficienta energetica pot fi descarcate direct in formatul cerut si de pe website-ul www.saunierduval.ro (sectiunea Produse – documentatia din dreapta paginii).

In momentul printarii etichetei trebuie sa marcati optiunea „Actual size” pentru ca aceasta sa respecte dimensiunile impuse.

– Fisa tehnica a produsului poate fi si ea descarcata din aceeasi sectiune

Ce beneficii au reglementarile ErP?

Pentru a indeplinii angajamentele, Uniunea Europeana a stabilit tinte pentru protectia mediului. Intentia este de a obtine:

  • 27% cresterea utilizarii energiei regenerabile
  • 27% crestere a eficientei energetice
  • 40% reducere a emisiilor de gaze cu efect de sera

Scopul reglementarilor ErP centrale termice saunier Duval

Sistemul potrivit pentru fiecare

Pentru cladiri noi sau modernizari si renovari, Saunier Duval ofera solutii variate pentru incalzire si preparare de apa calda menajera. Aceste sunt incadrate in clase de la  A sau A++.

Pentru a obtine eficienta maxima, se utilizeaza sisteme solare eficiente. Adaugand aceste tehnologii sau termostat de ambianta la centrala, se imbunatateste randamentrul energetic.

Pentru majoritatea persoanelor care doresc sa inlocuiasca o centrala noncondens, tehnologia Easy Condensing de la Saunier Duval asigura o incalzire eficienta energetic la un pret accesibil.

Centrala termica Saunier Duval

Click aici pentru centrala Saunier Duval pret

Reglementarile contin prevederi pentru 3 tipuri de sisteme:

  1. Sisteme cu centrala termica, termostat de ambianta si panou solar
  2. Sisteme cu functie dubla, termostat de temperatura si panou solar
  3. Sisteme cu centrala termica si panou solar

Indiferent de ce sistem cu centrala Saunier Duval in condensatie alegi, instalarea ei ofera posibilitatea de a asigura o solutie de incalzire adaptata individual, care combina eficienta maxima cu confortul accesibil.

Centrala Saunier Duval pareri

Centralele Saunier Duval asigura flexibilitatea de a proiecta sisteme cu randament energetic superior, care sunt adaptate oricarui buget, stil de viata si locuinta.

[schema type=”review” url=”www.blogdeinstalatii.ro/centrala-saunier-duval” name=”De ce centrala Saunier Duval respecta reglementarile ErP?” description=”Intreaga gama de centrale termice in condensare Saunier Duval, pregatita sa respecte toate standardele privind cerintele EcoDesing cerute de Uniunea Europeana” rev_name=”Centrala Saunier Duval” rev_body=”Pentru majoritatea persoanelor care doresc sa inlocuiasca o centrala noncondens, tehnologia Easy Condensing de la Saunier Duval asigura o incalzire eficienta energetic la un pret accesibil. ” author=”blogdeinstalatii.ro” pubdate=”2015-10-13″ user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: