Centrala Termica In Condensatie Sylber, La Un Pret Special



Povestea centralei termice Sylber incepe inca din 1961 in provincia Milano a Italiei, mai exact in comuna Vaprio d’Adda.

Mai tarziu, in 1984, compania a extins gama de produse ajungand sa fabrice mai multe modele de centrale termice de perete.

In prezent firma Sylber are o gama completa de sisteme solare, pompe de caldura si centrale termice in condensatie. Este unul dintre liderii de piata in Italia, fiind parte a grupului Riello.

Iti prezint azi centralele termice in condensatie Sylber de 25 si 29 kw, comercializate in Romania in exclusivitate prin Future Line Instal.

Centrala termica in condensare Sylber Style Basic 25 / 29 kw

centrala termica in condensatie Sylber 25

Date tehnice:

 • Schimbator de caldura din aluminiu
 • Pompa electronica (EEI≤20)
 • Raport de modulare 1:5
 • Consum maxim de gaz (Basic 25): 2,64 m3/h
 • Clasa energetică: A
 • LowNOx Clasa 5 conform standardului EN 483
 • Compatibila cu termostatul BeSmart
 • Clasa de protectie electrica IP X5D
 • Vana cu 3 cai inclusa la versiunea pentru boiler
 • Capac ornamental si racorduri hidrulice – optional
 • Sonda de temperatura – optional
 • Doua variante de putere: 24 si 29 kw
 • Diametru tubulatura de evacuare 60 / 100
 • Inaltime: 71,5 cm
 • Adancime: 24,8 cm
 • Latime: 40.5 cm
 • Greutate: 27kg

>Click aici pentru a primi o oferta de pret personalizata

Centrala termica Sylber beneficiaza de service in garantie si extra garantie 24 ore din 24, 7 zile din 7. Acest serviciul este oferite de Future Line Instal, una dintre cele mai mari firme de instalatii din Bucuresti, cu peste 25.000 de centrale termice instalate si experienta de 20 de ani in domeniu.

Conectarea la internet a centralei Sylber

Cu ajutorul termostatului optional BeSmart, centrala termica Sylber poate fi comandata prin internet.

conectare la internet centrala sylber

Centrala termica in condensatie foarte eficienta

Centralele termice moderne sunt mult mai eficiente pentru ca functioneaza in condensatie. O centrala in condensatie are un schimbator de caldura principal mult mai mare. Schimbatorul de caldura este facut sa extraga mai mult de 90% din caldura degajata prin ardera gazului metan, care in mod normal ar fi evacuata in atmosfera prin tubulatura de evacuare, si refoloseste caldura gazelor arse in sistemul de incalzire.

Cu centrala termica Sylber ai un pret bun de achizitie si intretinere, si poti reduce cu pana la 35% costurile de operare.

Daca centrala ta are mai mult de 10 ani, s-ar putea sa risipesti peste 30% din energia arsa, adica ai putea sa platesti doar 70% din gazul pentru care platesti acum.

Montajul centralei Sylber

Centrala termica in condensatie Sylber se poate monta rapid, simplu si usor. Montajul pe perete este simplu, si se poate face in cateva minute salvandu-ti timp si bani. Optional se pot comanda racorduri hidraulice odata cu centrala, sau acestea pot fi montate de instalator. O serie larga de accesorii pentru tubulatura de evacuare sunt disponibile, atat pentru evacuare orizontala, cat si pentru evacuare verticala.

Caracteristici si design

Centrala termica pe gaz in condensare Sylber Style Basic 25 kw este proiectata sa aiba o greutate mica, 27 kg pentru varianta de 25 kw, si sa fie compacta. Asfel se poate incadra in mobila de bucatarie, pentru a nu fi lasata la vedere.

Centrala Sylber este usor de folosit

In era tehnologiei, lucrurile pot deveni foarte complicate. De multe ori, lucrurile simple sunt cele mai bune. De aceea la centrala termica Sylber Basic 25 vei gasi 2 butoane pentru reglarea temperaturii apei calde menajere si a incalzirii si un manometru pentru indicarea presiunii. Ce altceva mai ai nevoie?

Centrala termica in condensatie Sylber

Beneficiile schimbatorului de caldura din aluminiu

Schimbatoarele de caldura din aluminu se folosesc in Europa din 1970 pentru ca au mai multe beneficii.

 • Conductivitate termica

Aluminiu are conductivitate termica foarte buna (237W/m²/K). Aceasta este abilitatea materialului de a transfera caldura. Folosind schimbatoare din aluminiu, producatorul poate face centrale termice compacte, si mai usoare.

 • Potrivite in sisteme de incalzire vechi

Design-ul schimbatorului de caldura din aluminiu, este mai tolerabil fata de sistemele vechi de incalzire. De exemplu pentru reglaje ale debitului si impuritati din instalatie, deoarece permite sectiuni de circulatie mai mari. Asta inseamna ca centrala Sylber Basic 25 este potrivita pentru a inlocui o centrala termica veche.

 • Foarte silentios

Pentru ca la schimbatorul de caldura din aluminiu caile de transfer sunt mult mai mari, viteza apei poate fi redusa. Asta nu doar reduce rezistenta hidraulica prin schimbator, dar reduce si zgomotul produs de debitul de apa.

 • Rezistent la coroziune

In contact cu apa sau oxigenul, un strat protector non-poros de oxid de aluminiu este format in mod natural. Aceasta este alumina sau stratul de pasivizare. Aceasta reactie chimica face ca schimbatorul de caldura din centrala termica Sylber sa fie foarte rezistent la efectele de coroziune ale condensului in timpul functionarii.

>Cere aici o oferta personalizata pentru centrala Sylber



Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: