Centrala termică Viessmann Vitodens 050 W 24 kW – Putere Germană!Unul dintre produsele de top ale brandului Viessman este centrala termică Vitodens 050 W 24 kw, o soluție de încălzire a locuințelor, care este orientată către maxima eficientizare a consumului și pe returnarea unui randament termic care atinge valori cuprinse între 97, 1% și 108,3%.

Viessmann este unul dintre brandurile care se bucură de o popularitate crescută pe piața produselor dedicate încălzirii, refrigerării și sistemelor cu utilizare în domeniul industrial.

Grație soluțiilor sale care sunt axate pe obținerea unui raport optim între consum, costuri de mentenanță și eficiență în exploatare, produsele acestei companii sunt considerate de către clienții din întreaga lume a fi unele din categoria premium.

Centrala termică Vitodens 050 W 24 kw oferă calitatea germană la care te aștepți dar și un consum minim.

Greutatea de numai 38 kg și designul compact și modern permite amplasarea acestei centrale în orice tip de locuință, atât din mediul urban, cât și din cel rural.

Evaluată la 4 stele, în conformitate cu prevederile Directivei nr. 92/42 a Consiliului European, aceasta centrala termica Viessmann încălzește suprafețe de până la 230 mp, fiind, totodată, una dintre cele mai silențioase centrale termice în condensare, cu un nivel de zgomot de numai 46 dB.

Prezintă unul dintre cele mai avantajoase raporturi preț-calitatea caracteristicilor, iar dacă ești interesat de această centrală termică, poți verifica prețul actualizat al centralei Vitodens 050 W 24 kw pe site-ul eMag.

Poze cu Vitodens 050 W 24 kw

De obicei, o imagine face cât o mie de cuvinte, așa că îți prezint câteva fotografii ale acestei centrale termice.

Ideală pentru orice tip de locuință rezidențială, indiferent de zona geografică, cu o putere termică de 22, 4 kW (generează o temperatură de până la 80 °C) și cu un design care are linii foarte moderne și un panou de comandă digital (poate fi controlat și prin intermediul unei telecomenzi), această centrală îți va oferi maximul de confort în fiecare zi!

Centrala termică Vitodens 050 W 24 kw interior

 

Centrala termica Vitodens 050 exterior

sursă foto

Vitodens 050 W 24 kw – randament termic maxim cu costuri minime!

Această centrală termică în condensare atinge foarte ușor un randament termic de până la 108, 3% în condițiile în care valoarea consumului de energie electrică este de 97 W și de 2, 37 m3/h gaz metan.

Este recomandată pentru suprafețele mari (de până la 230 mp), reușind să ofere un debit de apă caldă menajeră de 14 litri/minut, la o temperatură de 40 °C.

Beneficiază de protecție împotriva înghețului și de protecție electrică de nivel IPx4, ceea ce înseamnă că ești în siguranță atunci când folosești acest produs de la Viessman.

Clasa de eficiență energetică A este un alt avantaj oferit de către centrala termică Vitodens 050 W 24 kw, ceea ce îți va permite să te bucuri un nivel foarte scăzut al costurilor de consum pe termen îndelungat.

Detalii tehnice Vitodens 050 W 24 kw

 • Pompă ErP Grundfos UPM3 15-75, care are turație variabilă
 • Arzător cilindric MatriX (cu funcționare modulantă)
 • Hidrobloc care permite efectuarea rapidă a lucrărilor de mentenanță
 • Materiale din oțel inoxidabil Inox-Radial cu proprietăți de auto-curățare
 • Rezistență superioară împotriva coroziunii
 • Putere maximă/minimă de încălzire: 50/30 ℃: 33/6, 5 kW; 80/60 ℃: 30.1/5, 9 kW
 • Debit minim/maxim pe minut: 0, 5 litri/14 litri
 • Dimensiuni: 400x350x707 mm
 • Greutate: 38 kg
 • Vas de expansiune cu o capacitate de 8 litri
 • Consum maxim gaz metan/electricitate: 2, 37 m3/h / 97 W
 • Mod de montare cu prindere pe perete
 • Modulație 1:4
 • Sarcina nominală a focarului 6, 1-22,4 kW
 • Multiple posibilități de montare accesorii, precum termostat Opentherm și senzor exterior de temperatură
 • Randament termic maxim 108, 3%
 • Robinet de umplere
Vezi pret eMag

Vitodens 050 W 24 kw Păreri

Opiniile exprimate de către cumpărători sau potențialele persoane interesate care au analizat oferta de pe piață este un indicator de care trebuie să ținem cont atunci când ne alegem viitoarea centrală termică.

Despre Vitodens 050 W 24 kw părerile sunt preponderent pozitive din simplul motiv că acest produse se pliază perfect pe nevoile utilizatorului, așa cum rezultă și din aceste discuții:

Vitodens 050 forum Casadex.ro:

“Vă rog ceva păreri despre centrala Vitodens 050 de la Viessmann. Vreau s-o instalez într-un apartament la bloc de 70 mp cu o singură baie și bucătărie.

OctavS în mai 24th, 2016 – Centrala Vitodens 050 W de la Viessmann are schimbătorul de căldură Radial Inox din oțel inoxidabil, cu un consum redus de gaze. Pentru apartamentul dumneavoastră mergeți pe varianta de 24kw care vă asigură fără probleme necesarul de apă caldă și căldură.” sursa

Un alt utilizator din mediul online și-a exprimat părerea în ceea ce privește modelul acesta de centrală termică de la Viessman:

Vitodens 050 forum Softpedia:

“Ce m-a frapat la Viessmann Vitodens 050. este presiunea minimă a apei reci solicitată pe circuitul sanitar adică 1 bar… toate celelalte centrale de pe piață au minim 0.2-0.3 bar, la blocuri la etajele superioare se știe că sunt probleme de presiune ce te faci dacă ai 0.8?” sursa

“Îți pot spune din cunoștințele mele avantajele la prima vedere pentru Viessmann.  Modelul Vitodens 100 se comercializează de câțiva ani la noi și a avut succes; are arzătorul cilindric MatriX din oțel inoxidabil, care nu prea se defectează, deci durată mare de viață. Centrala are un randament bun și este silențioasă.” sursa

Concluzie

Luând în calcul caracteristicile tehnice și părerile exprimate în mediul virtual de către utilizatorii acestui tip de centrală termică, concluzia nu poate fi decât una singură:

 • Vitodens 050 W 24 kw este genul de produs care îți oferă avantaje pe termen lung.

Pornind de la capacitatea de economisire mărită (și care poate fi îmbunătățită cu ajutorul montării unui termostat Opentherm) și până la garanția care acoperă 24 de luni pentru persoanele fizice, această centrală termică este opțiunea celor care preferă să se încălzească la preț ieftin și la calitate maximă.

Dacă îți dorești o casă primitoare, confort maxim și căldură/apă caldă la temperatura perfectă, atunci vei alege și tu centrala termică Viessman Vitodens 050 W 24 kw!Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: